Uitstekend

Wandlampen

Producten 1-36 van 1083
Sorteer op

LED Wandlampen

Lampen worden steeds meer met LED toegepast. Er zijn lampen met geintegreerde LED technologie en er zijn wandlampen met een vervangbare LED technologie. Veel wandlampen van Philips hebben een geintegreerde LED technologie. Deze wandlampen hebben een zeer lange levensduur. Een nadeel van deze wandlampen is dat de LED lamp niet vervangbaar is! Voor informatie over deze wandlampen kunt u contact opnemen met de helpdesk.Ook Hanglampen en Vloerlampen!

Wandlampen Woonkamer

Wandlampen voor in de woonkamer worden steeds meer toegepast. Veel wandlampen worden in een lichtplan ingepland, zodat de lampen zonder snoer mooi in de woonkamer kunnen worden toegepast. Wandlampen zijn er in vele soorten en maten. We bieden u lampen met LED technologie en bijvoorbeeld wandlampen met traditionele fittingen. U kunt deze kenmerken van wandlampen selecteren via onze filter links! Ook Wandlampen en Plafonnieres! Wij bieden u ook een groot assortiment wandlampen in Brons en messing.

Wandlamp voor Projecten

Lampen voor projecten zijn er met verschillende kenmerken. Wandlampen met besparende technieken of bijvoorbeeld lampen die een object of kunstwerk in de ruimte vormen. Online Lampen Winkel adviseert u graag bij de keuze van de geschikte wandlamp. U kunt in ons overzicht een indruk krijgen van de verschillende wandlampen. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid adviseren om de juiste wandlampen in uw project toe te passen. Ook Buitenlampen en Tafellampen!