Uitstekend

Tafellampen

Producten 1-36 van 1586
Sorteer op

LED Tafellampen

Wij bieden u lampen met verschillende soorten lichtbronnen. Steeds meer tafellampen worden met LED technologie uitgevoerd. Deze lampen zijn beduidend energiezuiniger en deze lampen kenmerken zich door een lange levensduur. Een aantal van deze tafellampen is te dimmen. Op veel tafellampen met LED technologie is zelfs een dimmer geïntegreerd. U kunt deze tafellampen via de filter selecteren! Ook Hanglampen  en Vloerlampen!

Tafellampen Woonkamer

Tafellampen voor in de woonkamer kennen verschillende functies. Veel lampen in de woonkamer hebben een decoratieve functie. We bieden u hier lampen aan met stoffen kappen maar ook hebben we tafellampen die zijn uitgevoerd met glas. Ook vindt u bij ons tafellampen voor in de woonkamer met bijvoorbeeld een leesfunctie. Dergelijke tafellampen hebben vaak een dimfunctie ingebouwd, zodat ze ook als sfeerlamp zijn toe te passen! Ook Wandlampen en Plafonnieres!

Tafellamp voor Projecten

Wij bieden u honderden lampen die u kunt toepassen in uw projecten. In ons ruime assortiment tafellampen kunt u een indruk krijgen van de vele tafellampen die wij bieden. Graag adviseren wij u persoonlijk bij de keuze van de juiste keuze van de tafellamp om in uw project toe te passen. Via onze vele contacten kunnen wij voor u ook tafellampen op maat laten maken. Kortom voor tafellampen bent u bij ons op het juiste adres! Ook Buitenlampen en Spots!