Uitstekend

Spots

Producten 1-36 van 1005
Sorteer op

LED Spots

LED spots worden steeds meer aangeboden in de markt. LED technologie heeft natuurlijk ook de toekomst. Een laag energieverbruik in combinatie met het duurzame karakter maken LED aantrekkelijk. Veel spots zijn ook eenvoudig om te bouwen tot een LED spot. De spots met een GU10 halogeenlampen kunnen met een LED vervanger worden omgebouwd tot LED spots! Wij hebben ook een mooie serie spots in Brons en Messing. Online Lampen Winkel biedt u ook LED Hanglampen en LED Vloerlampen!

Eglo Spots

Eglo is een van de grootste aanbieders van spots in de wereld. Eglo produceert spots in vele soorten en maten. Eglo biedt spots in het lage segment maar Eglo biedt ook spots die zeer hoogwaardig afgewerkt zijn in een hogere prijsklasse. Eglo producten hebben allen een 2 jaar garantie. Eglo biedt halogeen spots en ook bijvoorbeeld LED spots aan. Daarnaast heeft Eglo ook een uitgebreid programma Eglo Hanglampen en bijvoorbeeld ook Eglo Buitenlampen

Highlight Spots

Highlight is in relatief nieuwe speler in de markt voor spots. Highlight biedt ook Hightech afgewerkte Design Spots aan!