Uitstekend

Lichtadvies

 

Lichtadvies vindt u bij Online Lampen Winkel. De adviseurs van Online Lampen Winkel geven op een professionele wijze lichtadvies. Een lichtadvies is een belangrijk aspect wanneer u een ruimte een bepaalde sfeer wil meegeven. Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het samen tot stand brengen van een lichtadvies.  Lichtadvies is geen eenzijdig verhaal. Lichtadvies komt tot stand door interactie tussen de eindgebruiker en de specialist. Wij geven lichtadvies voor de consument en bedrijf! 

 

Lichtadvies Woning

 

In een woning is een uitgebalanceerd lichtadvies van essentieel belang. Door op een evenwichtige manier met licht om te gaan, vindt men een balans tussen sfeer en functioneel licht. Wij bieden u een uitgebreid assortiment en kunnen u desgewenst voorzien van een lichtadvies.

Wij bezoeken vele beurzen in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij u een breed scala producten en de nieuwste trends laten zien. Wij kopen ook veel verlichting in Nederland. Bij deze fabrikanten kunnen wij gemakkelijk en zonder extra kosten maatwerk bestellen. U kunt hierbij denken aan het inkorten van frames, keuze uit stoffen kappen in 250 kleuren en bijvoorbeeld een armatuur in een bepaalde kleur laten coaten.

Vaak is het handig om voor het juiste advies naar onze showroom in Oosterhout te komen. Onze adviseurs helpen u hier graag om uw woning op de juiste manier te verlichten.  Wij helpen u graag om de juiste balans te vinden tussen sfeer, design en functionaliteit! 

Voor een uitgebreid advies vragen wij u vriendelijk om een afspraak te maken, zodat wij uitgebreid de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Lichtadvies Bedrijf

 

Online Lampen Winkel heeft al voor vele professionele projecten lichtadvies gegeven. Wij geven lichtadvies voor horeca, hotels, winkels, kantoorgebouwen …..etc.

Lichtadvies is hier vaak essentieel omdat er eisen gesteld worden vanuit de wetgever, maar lichtadvies is vaak nog belangrijker omdat op deze manier een omgeving gecreëerd wordt waarin medewerkers en klanten zich in een prettige omgeving wanen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere prestatie die de organisatie ten goede komt.

Doordat wij onafhankelijk lichtadvies geven kunnen wij samen met u de juiste keuzes maken. Wij zorgen ervoor dat in ons lichtadvies de juiste balans wordt gevonden tussen investering en resultaat.

Wij zorgen er uiteindelijk voor dat de interieurbouwer de juiste informatie krijgt zodat de verlichtingsarmaturen op een effectieve en efficiënte wijze in het project kunnen worden toegepast.

Door het geven van een juist lichtadvies en het vinden van de juiste producerende partners kunnen wij voor u een grote toegevoegde waarde creëren. Door al onze ervaring kunnen wij in overleg met u de juiste armaturen selecteren en daarna de beste producent voor deze armaturen selecteren.

Wij nodigen u graag uit om voor u de juiste combinatie van licht te organiseren! Lichtadvies wordt door ons vrijblijvend en gratis gegeven! .