Uitstekend

Kinderlampen

Kinderlampen van toonaangevende fabrikanten vindt u bij Online Lampen Winkel. Kies en bestel uit het grootste assortiment kinderlampen van Nederland. Wij bieden u kinderlampen voor aan de wand en kinderlampen voor aan het plafond!

 

Kinderkampen – Ontwerp

Er is tegenwoordig een ruime keuze aan kinderlampen. Je hebt kinderlampen met heel veel kleuren en figuren en je hebt kinderlampen die een eenvoudiger ontwerp hebben. Bij het laatste denken we aan kinderlampen in de vorm van een wolk met sterren bijvoorbeeld. Bij de eerste denken we aan kinderlampen met bijvoorbeeld een olifant in 6 verschillende kleuren.

Ook bestaan er uiteraard kinderlampen van de bekende figuren. Hiermee worden kinderlampen van bijvoorbeeld Donald Duck en Mickey Mouse bedoeld. Deze kinderlampen hebben vaak een hogere prijs, aangezien voor deze kinderlampen altijd een fee aan bijvoorbeeld Disney betaald moet worden. Deze kinderlampen worden niet door ons aangeboden.

Ook worden op kinderkamers vaak niet specifieke kinderlampen toegepast. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een kroonluchter die de functie van de kinderlamp heeft. Dit heeft vaak een actueel karakter en kan enorm leuk zijn.

 

Kinderlampen – Fabrikanten

Er zijn veel fabrikanten van kinderlampen. De meeste kinderlampen worden geproduceerd door Massive en Eglo. Deze kinderlampen kenmerken zich door een uitermate goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze kinderlampen worden in eigen fabrieken in het Verre Oosten geproduceerd en  zijn derhalve goed van prijs.

Vaak geven de fabrikanten 2 jaar garantie op de kinderlampen. Het is uiteraard zeer prettig dat de fabrikant overtuigd is van de kwaliteit!

 

Kinderlampen – Soorten

Er bestaan verschillende soorten kinderlampen. De meeste kinderlampen die worden aangeboden zijn kinderlampen voor aan het plafond. Deze kinderlampen worden uiteraard ook het meeste toegepast. Er is een beperkte keuze in kinderlampen voor aan de wand en kinderlampen om als tafellamp toe te passen,

Vaak worden er bijvoorbeeld ook tafellampen en wandlampen met een kleur in kinderkamers toegepast. Deze hoeven niet perse getypeerd te worden als kinderlampen. Deze lampen vindt u dan niet onder de rubriek kinderlampen, maar in de rubriek wand- of tafellampen.

 

Kinderlampen – Veiligheid

Het is uiteraard zeer belangrijk dat de aangeboden kinderlampen veilig zijn. Doordat wij onze kinderlampen alleen aanbieden van de grote gerenommeerde fabrikanten kunnen wij u garanderen dat onze kinderlampen veilig zijn.

Voor kinderlampen die vaak lang branden is het vaak slim om te kiezen voor een energiezuinige oplossing. Deze lichtbronnen kosten minder en bovendien worden de kinderkampen dan ook minder warm. Dit resulteert in een veiligere toepassing en gebruik van kinderkampen.

 

Kinderlampen – Online Lampen Winkel

Wij bieden via onze webwinkel een grote keuze aan kinderlampen. De meeste kinderlampen kunnen wij binnen circa 3-5 werkdagen bij u bezorgen. Wij bezorgen de kinderlampen met PostNL en dit betekent dat wij ook bezorgen op zaterdag!

Bestel uw kinderlampen bij de Online Lampen Winkel!