Ztahl - Dijkos | Hanglampen
Ztahl is een Nederlands merk van kwaliteitsverlichting. Ztahl lampen en verlichting worden in Nederland geproduceerd. Met een Ztahl lamp kiest u voor een oer-hollands product. Ztahl lampen worden vervaardigd van 100% staal. De architecten van Ztahl ontwerpen de lampen en verlichting op een "stoere" manier. Ztahl biedt u vele keuzes. U kunt de Ztahl lampen in alle RAL kleuren laten maken. U kunt ook zelf afwijkende afmetingen voor uw Ztahl lamp doorgeven en mits het technisch mogelijk is dan zal uw Ztahl product geheel aan de door u aangegeven wensen voldoen. Ztahl verkoopt haar lampen en verlichting via een aantal Premium Dealers. Online Lampen Winkel is al meer dan 10 jaar een van de... Lees Meer

Items 1-36 van 41

Aflopend sorteren
woonkamerlampen

LED Hanglampen

Tegenwoordig worden veel lampen uitgevoerd met LED lichtbronnen. Steeds meer lampen zijn tegenwoordig te dimmen. Soms is de dimmer in de hanglamp geïntegreerd en soms kunt u een speciale dimmer in de muur plaatsen.  De adviseurs van Online Lampen Winkel geven u graag advies over de toe te passen dimmer.  Bij LED hanglampen moeten vaak speciale dimmers worden toegepast! Ook Tafellampen en Buitenlampen!

woonkamer hanglampen

Hanglampen Woon- en Eetkamer

Lampen zijn vaak erg moeilijk te selecteren. Een Hanglamp voor boven de eettafel is een van de belangrijkste sfeerelementen in de woonkamer. Wij bieden u grote hanglampen in de vorm van bijvoorbeeld kroonluchters. Ook bieden wij u lampen met een zeer trendy, strakke uitstraling. Bij Online Lampen Winkel vindt iedereen een hanglamp naar zijn gading! Ook Wandlampen en Vloerlampen!
hanglampen projecten

Hanglamp voor Projecten

Bij Online Lampen Winkel bent u voor uw lampen om in uw projecten toe te passen aan het juiste adres. Wij hebben de expertise in huis om voor u de juiste hanglampen te selecteren voor in uw specifieke project. Op de ene plaats zijn voor sommige hanglampen energieverbruik en duurzaamheid belangrijk en in een andere ruimte is de uitstraling van de hanglamp in uw project doorslaggevend! Ook Hanglampen en Plafonnieres!