Trio Leuchten | Highlight | Hanglampen
Trio Leuchten is een merk dat staat voor actualiteit en design. Trio Leuchten verlichting wordt volgens de laatste normen en standaarden ontworpen. Doordat Trio Leuchten over de gehele wereld productielocaties heeft kan de productie van de Trio Leuchten lampen en verlichting uitermate efficiënt plaatsvinden. Met een Trio Leuchten lamp bent u dus zeker van een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Trio Leuchten heeft een aantal Premium Dealers. Online Lampen Winkel is al sinds het begin een Official Dealer van Trio Leuchten. Highlight Verlichting uit Weesp importeert kwaliteitsverlichting. Design Verlichting van Highlight wordt veelvuldig door consument en bedrijf toegepast. Door de... Lees Meer

Items 1-36 van 369

Aflopend sorteren
woonkamerlampen

LED Hanglampen

Tegenwoordig worden veel lampen uitgevoerd met LED lichtbronnen. Steeds meer lampen zijn tegenwoordig te dimmen. Soms is de dimmer in de hanglamp geïntegreerd en soms kunt u een speciale dimmer in de muur plaatsen.  De adviseurs van Online Lampen Winkel geven u graag advies over de toe te passen dimmer.  Bij LED hanglampen moeten vaak speciale dimmers worden toegepast! Ook Tafellampen en Buitenlampen!

woonkamer hanglampen

Hanglampen Woon- en Eetkamer

Lampen zijn vaak erg moeilijk te selecteren. Een Hanglamp voor boven de eettafel is een van de belangrijkste sfeerelementen in de woonkamer. Wij bieden u grote hanglampen in de vorm van bijvoorbeeld kroonluchters. Ook bieden wij u lampen met een zeer trendy, strakke uitstraling. Bij Online Lampen Winkel vindt iedereen een hanglamp naar zijn gading! Ook Wandlampen en Vloerlampen!
hanglampen projecten

Hanglamp voor Projecten

Bij Online Lampen Winkel bent u voor uw lampen om in uw projecten toe te passen aan het juiste adres. Wij hebben de expertise in huis om voor u de juiste hanglampen te selecteren voor in uw specifieke project. Op de ene plaats zijn voor sommige hanglampen energieverbruik en duurzaamheid belangrijk en in een andere ruimte is de uitstraling van de hanglamp in uw project doorslaggevend! Ook Hanglampen en Plafonnieres!