L&W | Hanglampen
Licht en Wonen is een Nederlands merk dat voornamelijk actief is in de professionele markten. Vele vakantieparken en architecten gebruiken de armaturen van Licht en Wonen. De armaturen van Licht en Wonen kenmerken zich door een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding. Hoogwaardige materialen worden gecombineerd met de beste LED techniek. Online Lampen Winkel is al jaren een premium dealer van Licht en Wonen. Wij gebruiken de armaturen in onze projecten maar zien de laatste jaren zien wij ook veel toepassingen in woningen. Bestel uw Licht en Wonen verlichting snel en eenvoudig bij de Online Lampen Winkel.

17 Items

Aflopend sorteren
woonkamerlampen

LED Hanglampen

Tegenwoordig worden veel lampen uitgevoerd met LED lichtbronnen. Steeds meer lampen zijn tegenwoordig te dimmen. Soms is de dimmer in de hanglamp geïntegreerd en soms kunt u een speciale dimmer in de muur plaatsen.  De adviseurs van Online Lampen Winkel geven u graag advies over de toe te passen dimmer.  Bij LED hanglampen moeten vaak speciale dimmers worden toegepast! Ook Tafellampen en Buitenlampen!

woonkamer hanglampen

Hanglampen Woon- en Eetkamer

Lampen zijn vaak erg moeilijk te selecteren. Een Hanglamp voor boven de eettafel is een van de belangrijkste sfeerelementen in de woonkamer. Wij bieden u grote hanglampen in de vorm van bijvoorbeeld kroonluchters. Ook bieden wij u lampen met een zeer trendy, strakke uitstraling. Bij Online Lampen Winkel vindt iedereen een hanglamp naar zijn gading! Ook Wandlampen en Vloerlampen!
hanglampen projecten

Hanglamp voor Projecten

Bij Online Lampen Winkel bent u voor uw lampen om in uw projecten toe te passen aan het juiste adres. Wij hebben de expertise in huis om voor u de juiste hanglampen te selecteren voor in uw specifieke project. Op de ene plaats zijn voor sommige hanglampen energieverbruik en duurzaamheid belangrijk en in een andere ruimte is de uitstraling van de hanglamp in uw project doorslaggevend! Ook Hanglampen en Plafonnieres!