Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroomPremium Online Store
since 2007
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793
Philipsr

Philips InStyle

InStyle Philips een van de nieuwste merken van Philips. InStyle Philips is speciaal ontworpen voor de verlichtingspecialist. InStyle Philips is een merk dat staat voor actualiteit en design. InStyle Philips wordt volgens de laatste normen en standaarden ontworpen. Doordat InStyle Philips over de gehele wereld productielocaties heeft kan de productie van de InStyle Philips lampen en verlichting uitermate efficient plaatsvinden. Met een InStyle Philips lamp bent u dus zeker van een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

InStyle Philips heeft een aantal Premium Dealers. Online Lampen Winkel is al sinds het begin een Offcial Dealer van InStyle Philips. InStyle Philips koopt u hier op een vertrouwd adres!

Wandlampen assortiment Online Lampen Winkel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wandlampen | Moderne Wandlampen & Klassieke Wandlampen

led wandlampen

LED Wandlampen

Lampen worden steeds meer met LED toegepast. Er zijn lampen met geintegreerde LED technologie en er zijn wandlampen met een vervangbare LED technologie. Veel wandlampen van Philips hebben een geintegreerde LED technologie. Deze wandlampen hebben een zeer lange levensduur. Een nadeel van deze wandlampen is dat de LED lamp niet vervangbaar is! Voor informatie over deze wandlampen kunt u contact opnemen met de helpdesk.Ook Hanglampen en Vloerlampen!

woonkamer wandlampen

Wandlampen Woonkamer

Wandlampen voor in de woonkamer worden steeds meer toegepast. Veel wandlampen worden in een lichtplan ingepland, zodat de lampen zonder snoer mooi in de woonkamer kunnen worden toegepast. Wandlampen zijn er in vele soorten en maten. We bieden u lampen met LED technologie en bijvoorbeeld wandlampen met traditionele fittingen. U kunt deze kenmerken van wandlampen selecteren via onze filter links! Ook Wandlampen en Plafonnieres!
wandlampen projecten

Wandlamp voor Projecten

Lampen voor projecten zijn er met verschillende kenmerken. Wandlampen met besparende technieken of bijvoorbeeld lampen die een object of kunstwerk in de ruimte vormen. Online Lampen Winkel adviseert u graag bij de keuze van de geschikte wandlamp. U kunt in ons overzicht een indruk krijgen van de verschillende wandlampen. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid adviseren om de juiste wandlampen in uw project toe te passen. Ook Buitenlampen en Tafellampen!