Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroomPremium Online Store
since 2007
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793
Ztahl - Dijkosdealer

Ztahl - Dijkos

Ztahl is een Nederlands merk van kwaliteitsverlichting. Ztahl lampen en verlichting worden in Nederland geproduceerd. Met een Ztahl lamp kiest u voor een oer-hollands product. Ztahl lampen worden vervaardigd van 100% staal. De architecten van Ztahl ontwerpen de lampen en verlichting op een "stoere" manier. Ztahl biedt u vele keuzes. U kunt de Ztahl lampen in alle RAL kleuren laten maken. U kunt ook zelf afwijkende afmetingen voor uw Ztahl lamp doorgeven en mits het technisch mogelijk is dan zal uw Ztahl product geheel aan de door u aangegeven wensen voldoen.

Ztahl verkoopt haar lampen en verlichting via een aantal Premium Dealers. Online Lampen Winkel is al meer dan 10 jaar een van de grootste Premium dealers van het Ztahl product. U bestelt bij ons uw Ztahl lamp snel en betrouwbaar Online of in onze Showroom.

Vloerlampen assortiment Online Lampen Winkel

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

Vloerlampen | Moderne Vloerlampen & Klassieke Vloerlampen

led vloerlampen

LED vloerlampen

Lampen zijn er in alle soorten en maten. Tegenwoordig heeft u de keuze uit verschillende lichtbronnen die zijn toegepast in de verschillende lampen. Veel vloerlampen hebben nog steeds de traditionele fitting waar een lamp in kan met een E 27 of E 14 fitting. Er zijn tegenwoordig ook veel vloerlampen waar LED in is toegepast of waarin u een LED lamp kunt toepassen.  Wij bieden u het grootste assortiment vloerlampen van Nederland! Ook Hanglampen en Tafellampen!

woonkamer vloerlampen

Vloerlampen Woonkamer

Het is moeilijk om een juiste lamp te selecteren. Vloerlampen zijn in een woonkamer een sfeerbepalend element. Online Lampen Winkel biedt u een groot assortiment lampen aan. Wij hebben decoratieve vloerlampen en functioneel toepasbare vloerlampen. Van trendy en actueel tot klassiek en nostalgisch. Uw vloerlamp vindt u bij de grootste aanbieder van vloerlampen van Nederland! Ook Plafonnieres en Wandlampen!
vloerlampen projecten

Eglo vloerlampen

Lampen van Eglo hebben een goede prijs- kwaliteitsverhouding.  De vloerlampen worden door de Eglo ontwerpers ontworpen en vervolgens worden de Eglo vloerlampen in de eigen productiefaciliteiten van Eglo vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Eglo produceert zowel moderne vloerlampen als klassieke vloerlampen! Ook Hanglampen en Buitenlampen!