Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroomPremium Online Store
since 2007
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793
Expo dealer

Masterlight

Masterlight Verlichting produceert en vermarkt sinds 1995 verlichtingsarmaturen en lampen. Masterlight heeft een eigen ontwerpbureau waar men verrassende ontwerpen ontwikkelt. Masterlight produceert de lampen en verlichting in eigen beheer. Dit betekent dat de verlichting van Masterlight kwalitatief hoogwaardig is, maar het betekent ook dat de lampen van Masterlight iets hoger geprijsd zijn dan de Chinese armaturen.

Masterlight is een relatief klein bedrijf waar klantgerichtheid en kwaliteit speerpunten van het beleid zijn. De levertijd van de meeste Masterlight armaturen is circa 2 weken. Masterlight gaat de lampen en verlichting meestal pas maken als de lampen besteld worden.

Tafellampen assortiment Online Lampen Winkel

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tafellampen | Moderne Tafellampen & Klassieke Tafellampen

led tafellampen

LED Tafellampen

Wij bieden u lampen met verschillende soorten lichtbronnen. Steeds meer tafellampen worden met LED technologie uitgevoerd. Deze lampen zijn beduidend energiezuiniger en deze lampen kenmerken zich door een lange levensduur. Een aantal van deze tafellampen is te dimmen. Op veel tafellampen met LED technologie is zelfs een dimmer geïntegreerd. U kunt deze tafellampen via de filter selecteren! Ook Hanglampen  en Vloerlampen!

woonkamer tafellampen

Tafellampen Woonkamer

Tafellampen voor in de woonkamer kennen verschillende functies. Veel lampen in de woonkamer hebben een decoratieve functie. We bieden u hier lampen aan met stoffen kappen maar ook hebben we tafellampen die zijn uitgevoerd met glas. Ook vindt u bij ons tafellampen voor in de woonkamer met bijvoorbeeld een leesfunctie. Dergelijke tafellampen hebben vaak een dimfunctie ingebouwd, zodat ze ook als sfeerlamp zijn toe te passen! Ook Wandlampen en Plafonnieres!
wandlampen projecten

Tafellamp voor Projecten

Wij bieden u honderden lampen die u kunt toepassen in uw projecten. In ons ruime assortiment tafellampen kunt u een indruk krijgen van de vele tafellampen die wij bieden. Graag adviseren wij u persoonlijk bij de keuze van de juiste keuze van de tafellamp om in uw project toe te passen. Via onze vele contacten kunnen wij voor u ook tafellampen op maat laten maken. Kortom voor tafellampen bent u bij ons op het juiste adres! Ook Buitenlampen en Spots!