Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroomPremium Online Store
since 2007
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793
Ztahl - Dijkosdealer

Ztahl - Dijkos

Ztahl is een Nederlands merk van kwaliteitsverlichting. Ztahl lampen en verlichting worden in Nederland geproduceerd. Met een Ztahl lamp kiest u voor een oer-hollands product. Ztahl lampen worden vervaardigd van 100% staal. De architecten van Ztahl ontwerpen de lampen en verlichting op een "stoere" manier. Ztahl biedt u vele keuzes. U kunt de Ztahl lampen in alle RAL kleuren laten maken. U kunt ook zelf afwijkende afmetingen voor uw Ztahl lamp doorgeven en mits het technisch mogelijk is dan zal uw Ztahl product geheel aan de door u aangegeven wensen voldoen.

Ztahl verkoopt haar lampen en verlichting via een aantal Premium Dealers. Online Lampen Winkel is al meer dan 10 jaar een van de grootste Premium dealers van het Ztahl product. U bestelt bij ons uw Ztahl lamp snel en betrouwbaar Online of in onze Showroom.

Plafonnières assortiment Online Lampen Winkel

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

Plafonnieres | Moderne Plafonnieres & Klassieke Plafonnieres

led Plafonnieres

LED Plafonnieres

Plafondlampen zijn er met vele soorten lichtbronnen. Wij bieden u Plafonnieres met allerlei lichtbronnen. Zeer actueel zijn uiteraard de LED Plafondlampen tegenwoordig. LED Plafondlampen kenmerken zich door een laag stroomverbruik en een lange levensduur. Belangrijk is om te onderkennen dat vele LED Plafonnieres geen vervangbare lichtbron hebben. Naast LED Plafondlampen biedt Online Lampen Winkel ook o.a. LED Hanglampen en LED Vloerlampen. U kunt in de filter links de geschikte LED Plafonnieres selecteren!

woonkamer Plafonnieres

Plafonnieres Woonkamer

Plafonnieres worden op veel plaatsen in een woning of bedrijf toegepast. Plafondlampen voor in de woonkamer zijn tegenwoordig erg actueel. Vaak worden voor Plafonnieres in de woonkamer de wat exclusievere designs gekozen. Het is belangrijk om Plafondlampen in de woonkamer goed te combineren met eventuele Vloerlampen of Hanglampen die in de woonkamer zijn toegepast.
Plafonnieres  projecten

Plafonnieres voor Projecten

Plafondlampen worden ook veel projectmatig toegepast. Aan Plafonnieres die projectmatig worden toegepast worden vaak andere eisen. Energieverbruik en Duurzaamheid zijn vaak erg belangrijk bij de keuze voor de Plafonniere in een project. Online Lampen Winkel biedt u een persoonlijk advies bij de keuze voor de juiste Plafonniere in uw project. Wij kunnen u uiteraard ook adviseren op het gebied van Hanglampen en Wandlampen bijvoorbeeld!