Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroomPremium Online Store
since 2007
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793

Lichtadvies

Lichtadvies vindt u bij Online Lampen Winkel. De adviseurs van Online Lampen Winkel geven op een professionele wijze lichtadvies. Een lichtadvies is een belangrijk aspect wanneer u een ruimte een bepaalde sfeer wil meegeven. Wij hebben al 40 jaar ervaring in het samen tot stand brengen van een lichtadvies.  Lichtadvies is geen eenzijdig verhaal. Lichtadvies komt tot stand door interactie tussen de eindgebruiker en de specialist. Wij geven lichtadvies voor de consument en bedrijf

Lichtadvies

Lichtadvies Woning

In een woning is een uitgebalanceerd lichtadvies van essentieel belang. Door op een evenwichtige manier met licht om te gaan, vindt men een balans tussen sfeer en functioneel licht. Wij bieden u via onze webwinkel een uitgebreid assortiment en kunnen u desgewenst voorzien van een lichtadvies. Vaak is het handig om voor het juiste advies naar onze showroom in Oosterhout te komen. Onze adviseurs helpen u hier graag om uw woning op de juiste manier te verlichten.  Wij helpen u graag om de juiste balans te vinden tussen sfeer, design en functionaliteit! 

Lichtadvies Bedrijf

Online Lampen Winkel heeft al voor vele professionele projecten lichtadvies gegeven. Wij geven lichtadvies voor horeca, hotels, winkels, kantoorgebouwen …..etc.

Lichtadvies is hier vaak essentieel omdat er eisen gesteld worden vanuit de wetgever, maar lichtadvies is vaak nog belangrijker omdat op deze manier een omgeving gecreëerd wordt waarin medewerkers en klanten zich in een prettige omgeving wanen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere prestatie die de organisatie ten goede komt.

Recentelijk hebben wij het Mercure Hotel in Amersfoort voorzien van lichtadvies. Dit hotel heeft 140 hotelkamers en Online Lampen Winkel heeft lichtadvies gegeven voor deze kamers en de algemene ruimtes.

Uiteindelijk hebben wij ook op maat de diverse verlichting laten maken bij onze productie partners. Een gedeelte is in Nederland geproduceerd en voor een aantal armaturen hebben wij de productie bij een van onze buitenlandse partners neergelegd!

Doordat wij onafhankelijk lichtadvies geven kunnen wij samen met u de juiste keuzes maken. Wij zorgen ervoor dat in ons lichtadvies de juiste balans wordt gevonden tussen investering en resultaat.

Wij zorgen er uiteindelijk voor dat de interieurbouwer de juiste informatie krijgt zodat de verlichtingsarmaturen op een effectieve en efficiente wijze in het project kunnen worden toegepast.

Door het geven van een juist lichtadvies en het vinden van de juiste producerende parners kunnen wij voor u een grote toegevoegde waarde creeeren. Door al onze ervaring kunnen wij in overleg met u de juiste armaturen selecteren en daarna de beste producent voor deze armaturen selecteren.

Wij nodigen u graag uit om voor u de juiste combinatie van licht te organiseren! Lichtadvies wordt door ons vrijblijvend en gratis gegeven!